vineri, 15 aprilie 2016

Homemade, neaparat de incercat in Timisoara

Am fost recent la masa in compania unor prieteni la Homemade, care este imaginea unui nou concept, reusit as zice eu, de restaurant in Timisoara. Amenajat intr-o casa, ca o casa, iti da impresia ca esti in vizita la niste prieteni. Si te servesc cu bunatati minunat servite. Am savurat atat mancarea, cat si atmosfera si racoarea atat de departe de caldura de afara...




Sus- supa crema de mazare cu menta,  o senzatie, mai ales ca e greu sa-ti imaginezi mazarea cu o asa combinatie, dar merita incercata, pentru ca ramane asa un iz minunat in gura...
Supa crema de primavara- nu e rea, dar dupa ce ai gustat mazarea cu menta, pare trista...
Medalion de porc cu spanac, cartofi cu rozmarin si sfecla, la fel, extraordinar de bun!
Berbecut cu ciuperci, foarte foarte bun
Ceva peste cu morcovi...
Lava cake- superb!
Tarta cu mere, caramel sarat si inghetata de vanilie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu