Am mancat un pranz tarziu astazi la Caruso, langa magazinul Bega. Splendida locatie, mi-a placut mult localul! Alb cu imagini cu Enrico Caruso, foarte elegant.
Muniul nu e foarte bogat, dar nici nu trebuie mai mult. Ai de unde alege si e plin de comentariile bucatarului, idee pe care nu am mai intalnit-o.
Aici e asa: aperitiv din partea casei, vitel Montrouge conceput pentru cardinalul Richelieu, cu garnitura de orez si seminte de pin si care e o delicatesa... Apoi macarons aux chocolat si cu zmeura, care e foarte mare si dulce, de mancat in doi.
Celelalte deserturi sunt tarta Caruso si cea cu cirese. Crema de pe cea de cirese e atat de dulce, ca parca mu o poti inghiti, dar ca intreg e un deliciu.
Daca veniti in oras, locul acesta e un must!
miercuri, 5 noiembrie 2014
La masa la Caruso
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu