miercuri, 4 ianuarie 2012

Mancare specifica vieneza... de lins pe degete

Wiener Tafelspitz- mmm... delicios... carne de vita fiarta cu spanac, cartofi gratinati si sos de hrean si sos de mere si arpagic. Se spune ca imparatul Franz Josef manca in fiecare zi Tafelspitz. Pot intelege de ce...








Pui la cuptor cu cartof si sos acrisor













Gegrillter geflugelteller- Aripioare de pui, file de curcan gratinat cu cartof cu sos acrisor, ceapa si unt cu condimente- sosul acrisor este divin






















Wiener Snitzel cu clatite de cartofi














Leberknodelsuppe












Apfelstrudel
Toate minunatiile astea le-am mancat la un restaurant unde se statea la coada sa intri si nu era elegant precum Sacher, dar mancarea a fost delicioasa... Wienerwald restaurant

2 comentarii:

  1. arata si suna f bine toateee....trebuie sa incercam sa facem si noi macar putin dc ne iese e ok....onix

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Tefelspitz a fost chiar super bun. Te ajut si eu daca il faci... cu mancatul...
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere